![]() |
| nesto za citanje... |
|
Gost
|
задњих пар књига које сам прочитао су,
Меин Кампф(Адолф Хитлер) и Чујте Срби(Др.Арчибалд Рајс) предложите ми нешто... |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Predlazemo ti da citas:
"misli o dobru i zlu " Vladika Nikolaj Velimirović |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Gost
|
већ сам читао чини ми се... |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
never(E)nica
|
Onda uzmi "Srbija izmedju Istoka i Zapada" od istog autora, a mozeš naravno i Markesa " O ljubavi i drugim demonima", u svakom slučaju Gorana Petrovića i "Opsadu crkve Svetog Spasa"...
|
||||||||||||
|
_________________ "Oslepeće me tvorac, samo da proveri slep šta ću ispevati. " |
|||||||||||||
|
Portir
|
Evo jedne zanimljive knjige
PLEMIĆ B.D Benedikt |
||||||||||||
|
_________________ Ljubav nezna za granice,rece slon i baci se piletu u narucje |
|||||||||||||
|
never(E)nica
|
Ako niste stigli do sada obavezno nađite vremena i pročitajte Markesovu Ljubav u doba kolere...
|
||||||||||||
|
_________________ "Oslepeće me tvorac, samo da proveri slep šta ću ispevati. " |
|||||||||||||
|
Vanzemaljac
|
.........kao i "sedam minuta" - DZ. Valas
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
never(E)nica
|
"Uspod i pad Ikara Gubelkijana" Borislava Pekića, nikako ne preskočite!!!
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Ja ne bih ni Atlantidu zaobisla. |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
Preporucujem zenskoj populaciji Beli oleander od Dzenet Fic, na mene je ostavila utisak, a definitivno knjiga koju sam iscitala 2 puta i imam nadrazaj da je i dalje citam je Svet po Garpu, Dzona Irvinga...
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
aRkoholicar
|
Koeljo
Prirucnik za ratnike svetlosti |
||||||||||||
|
_________________ Ne boj se. Ja te postujem,evo ti ruka i vodi me, pazljivo da se ne uplase pegave oci lisca u baricama oktobra |
|||||||||||||
|
never(E)nica
|
Neko me danas neko podseti na sjajnu knjišku:"Vodič kroz galaksiju za autostopere"... Slatko ćete se nasmejati!
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
viši sexualni instruktor
|
A ja se danas setih sjajne knjige ''Nećemo o politici''
Al' nikako ne mogu da se setim ko je napisao, znam samo da je domaći pisac i da sam se toliko smejala sama sa sobom, da sam mislila da će da me zatvore u ludaru |
||||||||||||
|
_________________ Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda! |
|||||||||||||
|
viši sexualni instruktor
|
Juče sam počela da čitam prelepu knjigu
''SVIH ŽALOSNIH RADOST'' od Ljiljane Habjanović Djurović Knjiga opisuje život Presvetle Bogorodice i predivna je, toplo je svima preporučijem uz napomenu da mislim da je to njena najbolja knjiga do sada ![]() |
||||||||||||
|
_________________ Istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda! |
|||||||||||||
| nesto za citanje... |
|
||
|

Pičim redom i beležim kredom...